Cicák

Hotika egy igazi egyéniség , céltudatos, szeretnivaló rosszaság! Imádja a hasát, és ennek szeret is hangot adni.

Imhotep név jelentése: „aki békében érkezik”;( i. e. 2750 körül) ókori egyiptomi tudós, aki a II. Dinasztiabeli Dzsószer fáraó alatt szolgált. A fáraó tanácsosa és Ré héliopoliszi főpapja volt. A világ első ismert mérnökének, építészének és orvosának tartják.

Luna cica a kávézónk dámája, elegancia, ellenállhatatlan test és személyiség jellemzi. Ki kell érdemelni a bizalmát, de megéri!

Luna név jelentése: Luna a római mitológiában az éjjeli fény istennője. A Hold az éjszaka bolygója; a szépséget, a fényt jelképezi a sötét végtelenben.  A Hold általában a női princípium, az odaadás, a természet ciklikusságának, változékonyságának jelképe.

Ő a kávézónk aranylelkű, bébióriása. Nem lehet kihozni a sodrából,ő a nyugalom megtestesítője. A megjelenése fejedelmi.

Sushi a nevét a szőrszínéről kapta,mivel egyszerre megtalálhatóak a bundájában a vörös, krém, és a fehér szín is, mint a sushiban a rizs, és a füstölt lazac.

Sushi jelentése: A ”szusi” japán szó egy mára régiesnek számító, más szövegösszefüggésben nem használt nyelvtani forma, jelentése: „ez savanyú”

Üdvözlök mindenkit! A nevem Szofi!

Bundám selymes, testem kecses, ha megismersz el sem engedsz. Az öledben dorombolok, csak úgy repülnek a gondok! Találkozzunk mindenképpen, ily becses lényt ritkán érhetsz!

Szofi cica a Clark Savannah Cattery jóvoltából édesítheti meg mindennapjainkat! Egy csodálatos F6-os Szavannamacska, anyukája Szavannacica, apukája mesés Bengáli kandúr. Ő egy igazi belevaló szépség! Ugye Te is kedvet kaptál találkozni vele? Ha többet szeretnél megtudni a Savannamacskákról látogass el a www.clarkcattery.com honlapjára! Cicázásra fel!