+36 30 979-3108
H-CS: 11-21, P-SZ: 11-22, V: 11-21

Sose nyiss kávézót 2 fiúval!!!

Luna vagyok! Igen, tudom… megdöbbentő a hasonlóság, de nem a reklámból ismersz! Nyitottam egy kávézót a Damjanich utcában! Ezzel a két bérdorombolóval vezetem. Az ötlet onnan jött, hogy rajongok a tejszínért, és ez tűnt a legártatlanabb megoldásnak arra, hogy állatorvosi engedély nélkül özönvízre elég tejszín készletet halmozzak fel. Sikerült!

Azóta persze nincs megállás, mindenki nálam akar kávézni. Persze a kávé csak egy jó ürügy... Meg az is, hogy milyen jó hozzánk beülni a haverokkal… Valójában mindenki azért jön, mert meg akar simogatni! Nem vicc… kézről kézre adnak! És a forró csoki? Megáll benne a kanál! Meg a süti??? Törhetem én itt magamat, de mindenki csak rám kiváncsi!

Mivel ez stresszes meló és egész macskát kíván, felvettem ezt a két bérdorombolót! Gondoltam így lelkiismeret-furdalás nélkül hagyhatom, hogy egész nap csodáljanak (távolról). Azt hiszitek segítenek? Sushi (ő az a képen, akinek olyan színű a bundája, mint a sushi) bárkinek az ölébe mászik, aki beugrik hozzánk egy sütire, Hoti meg… játszik… a munkahelyén…

Remélem már nem kérdés, hogy miért csík a szemem a képen? Nincs időm aludni, annyit kell körmölnöm a két fiú mellett… Nem úri hölgyhöz méltó helyzet!

Luna